Als professioneel coach interesse om de coachen via de ChatCoach?
  Bij de ChatCoach heb je de vrijheid te werken wanneer jij wilt.
  Laat hier een berichtje achter en we nemen contact met je op.


  Anita Joosstens


  Mijn foto drukt het online zijn uit van mij en mijn begeleidingspraktijk Joosstens SCT. Wat je van mij online kunt verwachten is een intensief aandachtsvacuum waarin de thema's van de client centraal staan. Mijn instrumentarium zijn gedegen opleidingen op het gebied van begeleiding en communicatie, langdurige en veel verschillende ervaringen op uitvoerend, middenkader en hoger managementniveau. 


  Lees meer van deze coach

  Anneke Boersma


  Effect Organisatieadvies Training Coaching heeft als kernactiviteit het begeleiden van organisaties bij organisatieontwikkeling. De invloed die deze ontwikkelingen hebben op het individu en het adviseren en ondersteunen van het management hierbij staat centraal....


  Lees meer van deze coach

  Ceelina Janmaat-van Vliet


  Sinds 2004 ben ik zelfstandig coach/counselor. Hoewel ik in mijn werk uiteenlopende vragen krijg, coach ik vooral bij stress en schokkende gebeurtenissen. Voorafgaand aan mijn opleiding tot coach/counselor heb ik 15 jaar met veel plezier in het bedrijfsleven gewerkt. De kennis en ervaring die ik hier heb opgedaan, kan ik in mijn huidige werk goed gebruiken.


  Lees meer van deze coach

  Els Jongbloed


  Mijn basis is mijn rol als HR manager, die ik jaren heb vervuld bij verschillende toonaangevende organisaties in Nederland en internationaal.
  Tel daarbij op mijn opleidingen en ervaring op het terrein van loopbaanbegeleiden, mediation en coachen en er ontstaat een veelzijdig palet aan mogelijkheden om in te zetten in de ChatCoach.

  Aan mij heeft u een coach die u 'verstaat'.


  Lees meer van deze coach

  Ferrie Veen


  Begeleiden van spanning en onzekerheid naar plezier en succes van u als client.


  Lees meer van deze coach

  Gerda Catharina


  Ik heb vanuit mijn studie integrale menswetenschappen en gedragstraining mijn vak en mijzelf als coach ontwikkeld. Ik coach vanuit de ervaring dat veranderen spannend, soms moeilijk, maar de winst groot is. Ontwikkelen staat voorop.


  Lees meer van deze coach

  ivocoach ivocoach  Jan P. Klapwijk


  Eerst hulpverlener en daarna een gevarieerde loopbaan. Een brede ervaring opgedaan met allerlei situaties. Overheid, dienstverlening, non-profit, kerken, handicaps. Vooral schriftelijke communicatie bij doofheid heb ik veel van geleerd. Daarmee gaan doen waar ik sterk in ben en plezier aan beleef.  Helpen door communiceren bij dilemma’s als weg naar een nieuw perspectief.  Nu ook via een eigen link www.chatcoach.nl/organisaties/Co-ProcessOnline/


  Lees meer van deze coach

  Jeanette Krijnen


  Als ervaren P&O  professional met een post-HBO studie supervisie&coaching heb ik passie voor vaart geven aan persoonlijke ontwikkeling. Online coachen geeft verrassende sessies en resultaten.
  Dit maakt mij elke keer nieuwsgierig in het contact maken langs deze weg. Online begeleiden is een vak apart en als grondlegger van de ChatCoach maak ik me sterk voor onderzoek en het delen van kennis op dit terrein.

  Binnen de sessie komen we snel tot de kern en kunnen we samen kijken welke route, online of face to face, bij jou past om stappen te maken.

  Werkregio voor face to face bijeenkomsten: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Tilburg.

  Gecertificeerd Master Belbin Teamrol trainer met gebruikmaking van e-interplace
  Gecertificeerd NOBCO - EMCC European Senior Practitioner Coach®


  Lees meer van deze coach

  Jikke Visser


  Mijn specialisatie is tegelijkertijd ook elke keer mijn uitdaging: hoe kunnen mensen (weer) leven vanuit hun eigen regie en zo een meerwaarde zijn voor zichzelf, hun dagelijkse - werk omgeving, de samenleving.
  Met mijn bedrijf Animoso ontvang ik deelnemers voor een coachingsweek op La Palma. Een intensief programma op maat samengesteld met de deelnemer. Ik werk veel met wandelcoaching, in de prachtige natuur van La Palma, en met creatieve opdrachten. De contacten met de klanten in Nederland doe ik via de chat. Een beproefde methode voor de kennismaking, de verdieping om te komen tot een afgestemd programma en de nagesprekken.


  Lees meer van deze coach

  Joke van Hardeveld


  Ik ben Joke van Hardeveld en werk onder de handelsnaam Coaching & Caring.

  Mijn passie gaat uit naar de begeleiding van mensen (binnen bedrijven en particulieren), die
  te maken hebben met vragen op het gebied van verzuim en re-integratie. 
  Ik heb mijn opleiding tot master coach, counselor gevolgd bij het Europees Instituut en ben
  gecertificeerd als erkend coach bij STIR.


  Op mijn website www.coachingencaring.nl  kunt u verder kennis met mij maken.


  Lees meer van deze coach

  Judith Wullur


  Na de postHBO opleiding coachen op competenties en een training tot PIT-trainer ben ik mij toe gaan leggen op het het coachen en trainen van mensen met een arbeidshandicap waarbij sporten een vast onderdeel uitmaakt van het traject. Ik heb diepe bewondering voor deze mensen; ondanks alle tegenslagen willen ze zich verder ontwikkelen en het is dan ook geweldig om ze te laten ontdekken waar hun kwaliteiten liggen. Van hieruit word ik ook steeds vaker gevraagd voor projecten binnen de sociale werkvoorziening om het arbeidspotentieel van de arbeidsgehandicapten optimaal te benutten. Hierbij is het coachen en trainen van medewekers een essentieel onderdeel.

  Chatcoachen werkt drempelverlagend en is tijdsbesparend!


  Lees meer van deze coach

  Karin Meijer


  Ik, Karin Meijer, ben gespecialiseerd in het coachen van hoogsensitieve personen na afronding van mijn opleiding tot beroepscoach (post hbo). Ik heb daarnaast  veel kennis van zowel gemeenten, basisscholen als de rijksoverheid opgedaan door studie (wo Bestuurskunde) en werkervaring. Over mijn visie op coachen van hoogsensitieve personen -zowel volwassenen als kinderen- leest u meer op mijn website www.girasolecoaching.nl


  Lees meer van deze coach

  Katja le Clercq


  Coach Approach biedt via ChatCoach Loopbaancoaching; Personal Branding Coaching en Outplacement begeleiding. Met Coach Approach kies je voor persoonlijke, effectieve begeleiding bij duurzame ont-wikkeling.  Op je eigen tijd en in je eigen ruimte. Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-28 90 2558. Je kunt ook mailen: info@coach-approach.nl


  Lees meer van deze coach

  Madeleine Lenagh


  Het mooiste dat je kunt worden is jezelf!

  Specialisaties: competentie ontwikkeling, stress management, team samenwerking en zingeving.
  Talen: English, Nederlands

  www.lenagh.nl


   


  Lees meer van deze coach

  Margreet Hibma


  Als coach ben ik empathisch, enthousiast, praktisch, toekomstgericht en betrokken. Ik combineer 13 jaar werkervaring in de logistiek (na een studie werktuigbouwkunde) met een gedegen opleiding tot coach. Het is mijn passie om mensen te begeleiden bij het doorgronden van de eigen situatie en bij het bedenken van oplossingen en verbeterideeen. 
  Werkregio voor face to face bijeenkomsten: Rotterdam, Den Haag, Gouda, Utrecht
  Web: www.mphconsult.nl
   

   


  Lees meer van deze coach

  Marie-Jose Adema


  Mijn naam is Marie-José Adema, sinds 2005 heb ik een eigen bedrijf in coaching  / training / organizing.

  Ik kom uit de gezondheidszorg en heb daar jarenlang leidinggevende functies gehad.
  Vooral het coachen van medewerkers trok mij erg aan. Na mijn opleidingen werk ik als life-coach, trainer en professioneel organizer in werk-, persoonlijke en relationele situaties.

  Door de combinatie die ik te bieden heb, wordt een stappenplan ook daadwerkelijk uitgevoerd. Ik werk voor alle sectoren en particulieren. Op locatie, per telefoon, kantoor aan huis, email en chatcoaching.                                                                               


  Lees meer van deze coach

  Rob van Veenendaal


  In mijn werk als loopbaanadviseur werk ik met cliënten die op een keerpunt in hun (werk-)leven staan. Het is goed om soms een tussenstop in te lassen en eens grondig stil te staan bij je gedachten en gevoelens. Of wat je doet (nog) wel past bij wat je werkelijk wilt.


  Lees meer van deze coach

  Wilma Kinkel


  Na jaren gewerkt te hebben in de gezondheidszorg verschoof mijn passie van begeleiding bij fysieke klachten naar de psyche van de mens. Door kennismaking met het Enneagram en de Gestalttherapie raakte ik geboeid door motivatie van mensen en inzet van hun talenten.Mijn hart ligt bij mensen in ontwikkeling. Deze ontwikkeling ligt mijns inziens in elke levensfase besloten. Ik richt mij met name op de ontwikkeling van de mens door persoonlijke motivatie en inzet van talent alsook op teams binnen de organisatie, waarbij de communicatie een leidende rol speelt.


  Lees meer van deze coach